info Gràcies per la vostra visita. Contacteu amb nosaltres per demanar pressupost sense compromís. info@vvvarquitectes.com

DETALLS DEL PROJECTE

Veure més projectes

Escola bressol "La Blaveta"

L’edifici es desenvolupa en una única planta, enfrontant dos volums allargats que delimiten un pati enjardinat al que s’obren tots els espais de l’escola. Aquest pati central de dimensions generoses es converteix en el cor de l'edifici i assumeix les funcions de porta d’entrada, espai de relació, zona d’esbarjo i filtre de control climàtic. El volum situat a l’extrem Nord de la parcel·lla, tancant l’Avinguda Pompeu Fabra i obert a la bona orientació cap al pati està ocupat per nou Aules d’infants de les que una pot utilitzar-se com Espai Familiar, amb accés directe des del carrer i Aparcament de Cotxets. Les aules es disposen totes elles en paral·lel amb la possibilitat de comunicar-se amb l’aula contigua, tots aquests espais s’obren al pati a través d’una façana envidrada que queda protegida per un porxo format pel vol de la coberta. La zona posterior de l’aula es reserva per la zona d’higiene i de dormitori, aquesta zona s’obre a un pati de dimensions allargades que fa de filtre entre les activitats més reposades i íntimes amb l’Avinguda Pompeu Fabra. El volum situat enfrontat amb el d’aules conté l’Aula de Nadons, els espais d’Administració del centre, l’Espai Polivalent i la Zona de Serveis, Cuina, Zones de Magatzem, etc. Tots aquests espais s’aboquen al pati a través d’una façana envidrada protegida pel vol de la coberta. En el punt central del pati, ambdues cobertes s’uneixen per crear el passadís de connexió entre els volums de l’edifici. En aquest projecte es va rescatar una configuració tradicional de pati, com a element de relació i de regulació climàtica, amb una relectura actualitzada.

Descripció